E6 ехо сондер

Генерален опис


E6 е најновата генерација на хидрографски ехо сондери од Стонекс. Неговата компактна конфигурација со алуминиумска школка е одлична за груба работа и влажни услови.
Овој софтвер има автоматска контрола на вибрациите, добивате голема моќ со едноставен интерфејс.
- Голема компитабилност со било кој GNSS приемник
- Голема флексибилност за различни површини , во длабочина или површински води.

E6 features at a glance


  • Груба компјутерска архитектура со јаки перформанси и голема стабилност
  • IP67 водоотпорен и отпорен на прашина, многу поволен за операции на брод
  • Големите брзини на процесирање користејќи го DPS чипот овозможуваат доверлива брановидна крива и длабочина.
  • Брз чип , голема густина и брзина на избирање
  • Единствените AGC И VTG функции овозможуваат по стабилни и точни податоци
  • Излез: NMEA и повеќе батиметрични податочни формати
  • Рангот на длабочина се движи помеѓу 0.3 и 300 метри
  • Агол 7°, фрекфенција 200KHz

Опремата има 2 години гаранција, која започнува од датата на првата продажба.

СпецификацијаПревземи